جلسه مشترک دانشکده با معاونت پژوهش دانشگاه

به گزارش روابط عمومی و اطلاع‌‌رسانی دانشکده کویرشناسی، در جلسه مشترک معاونت محترم پژوهشی دانشگاه سمنان و هیات همراه  با اعضای هیات علمی دانشکده کویرشناسی و گردشگری برگزار گردید.

در ابتدای جلسه آقای دکتر احسانی معاون محترم پژوهشی شرایط فعلی ، دیدگاهها، اهداف و برنامه های آتی دانشگاه را تشریح نموده و انتظاراتی از اعضا هیات علمی را متذکر شدند.

آقایان دکتر مشکی و دکتر معرفت معاونین پژوهشی دانشکده، گزارشی از وضعیت و جایگاه پژوهشی دانشکده و روند تغییرات آن در سنوات گذشته را ارائه نمودند.

در ادامه آقای دکتر ذوالفقاری رئیس دانشکده کویرشناسی ضمن قدردانی از حمایت های مسئولین دانشگاه خصوصا معاونت محترم پژوهشی در تجهیز آزمایشگاههای دانشکده ، توانمندی های مجموعه دانشکده در ارائه خدمات پژوهشی و آموزشی را معرفی نمودند.

مرضیه فتاحی
تهیه کننده:

مرضیه فتاحی

-  -

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: