اطلاعیه ثبت نام همیار دانشجو نیمسال اول سال تحصیلی 1404-1403

/uploads/35/2024/Oct/16/اطلاعیه همیار دانشجویی04-03 .docx

/uploads/35/2024/Oct/16/شماره یک (2).pdf

/uploads/35/2024/Oct/16/شماره دو (2).pdf

به اطلاع دانشجویان متقاضی طرح همیار دانشجو می رساند جهت ثبت نام در سامانه جامع سازمان امور دانشجویان (سجاد) از تاریخ 1403/07/16  لغایت 1403/07/28 به آدرس: https://portal.saorg.ir مراجعه نمایید.

1ـ در صورت نداشتن اطلاعات در سامانه سجاد نسبت به ثبـت نام و تکمیـل اطلاعات خواسته شده خود طبق راهنمای پیوست شماره یک اقدام نمایید.

2ـ جهت ثبت در طرح همیار دانشجو وارد کاربر متقاضی شده و طبق راهنمای پیوست شماره دو درخواست خود را ثبت نمایید.

شرایط لازم برای استفاده از همیار دانشجو:

*دستیار آموزشی (حل تمرین) و دستیار پژوهشی جزء طرح همیار دانشجویی نمیباشند.

* دانشجویان همیار نباید سابقه محکومیت انضباطی و آموزشی (نداشتن دو نیمسال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان ارائه درخواست) داشته باشند.

*حداقل میانگین نمرات درسی دانشجویان متقاضی همیاردانشجویی در مقاطع کاردانی وکارشناسی 14 و مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری 15 باشد.

در صورت اطلاعات بیشتر با داخلی 2006 تماس بگیرید.

«مدیریت اموردانشجویی»

مرضیه فتاحی
تهیه کننده:

مرضیه فتاحی

0 نظر برای این محتوا وجود دارد

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید: